Константин Тренчев: КНСБ са се срещали с Местан и Станишев

share

КНСБ са взели решение още миналата седмица за организацията на протеста. Дори писмата до Фандъкова са били готови. Това не е партньорски. И ние от КТ "Подкрепа" решихме да не участваме съвместно с тях. От КНСБ са се срещали със Станишев и с Местан, това е факт. Ние не вярваме на политическите сили, които се боричкат. Не искаме в тази каша да се намесим и да обслужим нечий интереси. Това заяви лидерът на КТ "Подкрепа" д-р Константин Тренчев в сутрешния блок на БТВ.

Това, което се случва в държавата е гасени на пожарчета, но нещата ще се изпуснат след Нова година и тогава ще са големите протести, прогнозира той.

Тренчев заяви, че са се срещали с Ранобудните студенти, а скоро ще се срещнат с Протестна мрежа.

Оставката отваря политиката, а в енергетиката се налагат реални действия, за да се решат проблемите. Ако не вземем решения, загубите ще потопят НЕК. Там само се краде. Един познат казваше, че ако един влак с кокаин им дадеш на тези хора, те пак ще излязат на загуба. Краде се по цялата верига. Ако взимаме само заеми - нещата ще се преобърнат, категоричен бе синдикалният лидер.

За да са чисти работите, всеки си взима решени кога и как ще са организираните от тях протести, коментира още той различията си с КНСБ.

Водещи новини

Още новини