КНСБ обяви протестен митинг на 20 ноември

  • 13 ноември 2013 13:04

  • 3803
  • 5
КНСБ обяви протестен митинг на 20 ноември
© Булфото

На 20 ноември ще се проведе протестен митинг на КНСБ. Това каза председателят на Националния стачен комитет Валентин Никифоров. Ще се съберем на площад "Македония" в 8.30 часа и към 11,15 часа ще тръгнем.

По време на шествието, ще се връчи на министъра на здравеопазването Таня Андреева декларация с исканията на здравните работници и ще продължи до Министерски съвет, където делегация ще внесе декларация. Основният митинг ще се проведе в 12,30 часа на бул. „Цар Освободител”. Ние няма да допуснем в протестната ни акция участници от протестиращите и контрапротестиращите. Няма да допуснем политически изказвания. Има предложения от синдиката нa миньорите да имат свои действия, и те ще бъдат обявени допълнително”, каза Никифоров.

Пламен Димитров, председател на КНСБ, заяви: „Това, което КНСБ ще направи другата седмица самостоятелно, е нашият предупредителен знак към управляващите, да чуят работещите българи. 51 % от членовете на КНСБ ще проведат протести. А за национална стачка, която се прави на работното място на всеки един, нагласите са под 20%. Това предложихме и на КТ „Подкрепа”, и трябваше да се оформят национални протестни действия. КТ „Подкрепа” имат нужда от още време, за да решат”, каза Димитров.

Последвайте канала на

3803 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Евлоги

2013.11.14 | 15:14

5
Като синдикатите преценяваха ситуацията и преговаряха за доходи и права - ги плюехте, че са лоши. Сега като се организира митинг против мизерията и качеството на живот - пак казвате, че са лоши/ Няма угодия. Всички на площада с КНСБ - крайно време е!!!
ss

2013.11.14 | 00:29

4
Айдееее и подполковник от ДС другаря Тренчев се активира.
;wn.f

2013.11.14 | 00:29

3
Тренчев се ослушва ,. и си прави сметка придоган-местан ли да остане или при протестиращите .За сега му е добре на софрата на доган ,но като усети ,че нещата не са както той си ги представя ,тутакси ще търси друга софра .На такъв боклук като тренчев само сопа

2013.11.13 | 23:57

2
Лица /членове на ГЕРБ/, вчера бяха на първа линия срещу полицията. Лора Филева /дъщеря на Румяна Бъчварова, началник на кабинета на Борисов/ като "репортер" отразява метежите, а като служител на Иво Прокопиев ги провокира. Партийни членове на ДСБ и платени приятели на Ивет Добромирова отново са окупирали сутрешните блокове. Браво на полицията! Отново не разреши сценариите на Борисов да се осъществят. Днес Борисов на практика потвърждава, че е организатор на метежите. Борисов допуска груба грешка -за първи път обижда полицията за снощните й действия. Човек, който вече обижда и институции не трябва да бъде следван- трябва да е следствен!!!

2013.11.13 | 17:33

1
кои ги храни тия още.аз мисля че няма нормални хора които да им плащат членски внос.никои не ги смята за нещо,защо изобщо пишат за тях.и за тренчев става въпрос

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини