Цветлин Йовчев си призна за Петното: Преминахме някои граници! (снимка)

share

“За съжаление като общество преминахме някои граници. Дано не платим висока цена. Трябва да спрем да се самоунищожаваме", е написал в SMS вътрешният министър Цветлин Йовчев в отговор на съобщение от Антоанета Цонева, съобщава OFFnews.

Така министърът коментира  възмущението на Антоанета Цонева от изказване на Бисер Миланов – Петното за “милиции”, които арестуват платени протестиращи.

Цонева публикува във Фейсбук снимки, показващи SMS-ите от Йовчев.

“Това, което се позволява на Петното е недопустимо – не може от МС да се оставят послания за саморазправа, това е път към ескалация, ако някой бъде наранен в това противопоставяне – кой ще носи отговорност – това не може да бъде институционална реакция, а провокация към обществения мир”, пише тя до вътрешния министър.

В отговор тя получава следното: “За съжаление като обществено преминахме някои граници. Дано не платим висока цена. Трябва да спрем да се самоунищожаваме.”

Цонева задава и друг въпрос към Йовчев: “След автобусните акции на 23 юли и 16 август остава открити въпросите: Кой премина границата и каква цена ще се плати?”.

 

Водещи новини

Още новини