Нумероложка: Станишев и Плевнелиев подават оставки. Нови избори през октомври

Булфото
share

Нумероложката Цветанка Рангелова разкри в сутрешния блок на Нова телевизия, какво показват цифрите за бъдещето на България. Тя е убедена, че протестите не са започнали случайно на 14-то число.

„14 означава смърт, но понеже е юни месец и шестицата означава Венера - символ на любов, а общият сбор е 20, което значи максимално“, разкрива тайните на числата Рангелова. И макар че гражданското недоволство продължава вече повече от 20 дни, цифрите неумолимо сочат, че скоро всичко ще приключи. Според Цветанка протестите ще започват да утихват още от днес. „Изход ще има и този изход е от 21 август натам, защото след 21 август астрологично идва месец септември, а житейският път на нашата прекрасна родина е 6“, допълва нумерологът.

Освен това числата показват, че сегашното правителство няма да работи още дълго. Следващите избори щели да бъдат през октомври.
„Смятам, че в следващия парламент ще има една малка партия. „Атака“ няма да влезе, а ДПС трябва да се отучи да бъде балансьор в българското управление“, коментира още Рангелова. Според нея лидерът на БСП Сергей Станишев скоро ще напусне политическата сцена. „Според рождената му дата този месец трябва да си подаде оставката“, категорична е нумероложката. В периода септември – ноември от поста си щял да се оттегли и държавният глава Росен Плевнелиев. "Не мога да кажа дали по собствено желание или под натиск", разкри тя. Цифрите предвещават още шест политически ареста в близко бъдеще, а от началото на следващата година идват и добрите времена за България.

 

Водещи новини

Още новини