Сватби на фестивала на "Необвързаните"

share

Първият по рода си фестивал на "Необвързаните" стартира от утре във Велинград. Той ще събере на едно място десетки търсачи на любов както от България, така и от съседните балкански страни. Уроци по флирт, народни танци и експресен брак са само част от изненадите на фестивала.

Звучи невероятно, но българските народни танци могат да помогнат на мнозина самотни хора да намерят истинската любов. Идеята е на известния хореограф Христо Димитров и ще се реализира по време на фестивала "Необвързаните". Той ще се проведе от 7 до 16 юни във Велинград. Статистиката сочи, че у нас близо 600 хиляди българи между 18 и 65 години са необвързани.

"Абсолютно съм убеден, че този фестивал ще направи две неща. Първо, ще даде възможност на тези хора да комуникират помежду си реално, а не в интернет. Второто нещо - мисля, че ще предизвика революция в мисленето на българина", смята Христо Димитров, създател на международния фестивал "Необвързаните”.

Единствените условия за участие са желаещите да са пълнолетни и необвързани. В търсенето на любовта на живота ще помага със съвети и известната сексоложка Наталия Кобилкина.

"Ние, българите, понякога си мислим, че сме много голяма работа и много разбираме от секс взаимоотношения. Няма нищо подобно. По всяка вероятност ще има специални техники, които са свързани с по-доброто сексуално поведение на партньорите", добави Димитров.

Тези, които открият своята половинка, ще имат на разположение денонощно служител от общината, който да узакони връзката им.

Фестивалът ще бъде открит с фолклорен спектакъл.

"Необвързани изпълнители от ансамбъл "Българе" ще се грижат за хората, които са там, безплатно, да учат български народни танци, защото на хорото се правят най-хубавите запознанства", подчерта Димитров.

За първото издание на "Необвързаните" вече има кандидати от Румъния, Сърбия, Македония и Гърция. Мечтата на организаторите е Велинград да се превърне в едно от най-известните места по света, където свободните мъже и жени да намират сродните си души.

Водещи новини

Още новини