Написаха пътеводител за ходене на срещи

  • 08 февруари 2013 12:32

  • 1089
  • 0
Написаха пътеводител за ходене на срещи
©

Американците Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей – експерти в романтичните отношения и любовните връзки – обясняват защо повечето жени днес изпитват притеснение и разочарование от срещите с мъже, посочвайки решението на този проблем в съвместното си издание „Ще го срещнеш ли някога…“ (ИК „Изток-Запад“).

Най-важните неща в живота ни са любовта и щастието. Всеки човек мечтае за тях. Може би затова си ги пожелаваме всеки ден – на себе си, на приятелите и близките си. Каква тогава е причината днес толкова много хора да изпитват сериозни затруднения в намирането и задържането на любовта до себе си? В съвместното си издание „Ще го срещнеш ли някога…“ съпрузите и съавтори Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей помагат на дамите да разберат защо в XXI век все по-често срещано явление е разочарованието от срещите с мъже и къде се крие решението на този наболял напоследък проблем.

Тайната на истинската романтика, твърди семейство Касадей, се крие в придържането към всички Четири стълба на близостта: срещите, любовта, секса и връзките. Авторите твърдят, че истинските и устойчиви връзки започват не с друго, а със срещи. За да положат основите на стабилна връзка обаче, дамите трябва да знаят как да се държат по време на срещите с противоположния пол. Именно тук се крие и проблемът – учили са ни как да пресичаме улицата, да смятаме и пишем, да ръководим бизнес, да правим невероятен секс, но не и как да се държим по време на срещи.

„Ще го срещнеш ли някога…“ предлага ясно структуриран модел на поведение по срещи, който е специално създаден да помогне за изграждане на истинска сърдечна и дълбока връзка. Книгата е подходяща не само при първа среща. Тя е полезно ръководство, основано на изследванията на двамата експерти в романтичните отношения и любовните връзки, както за необвързаните, така и за разведените, вдовиците, дори за онези, които имат връзка и все още се чудят как да се държат с мъжа, с когото „ходят“.

Когато започнали работа по изданието, двамата автори били просто колеги. Впоследствие тяхното приятелство и колегиалните им отношения преминали в любовна игра и днес Райън и Джесика са щастливо семейство. Етапите, през които двойката преминала, допълнително помогнали за написването на книгата. Двамата споделят: „В наши дни, когато хората просто си губят времето заедно или се натискат, ние искаме да ти помогнем да върнеш любовната среща отново в играта, за да успееш да намериш любовта, за която си мечтала!“ След това допълват: „Ако човек е отворил сетивата си и е готов да обича, пред него се разкриват неочаквани възможности...“

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1089 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини