Кулезич: Николай Бареков прилича на герой от "Майстора и Маргарита"

share

"От един месец се говори за това, че изборите ще бъдат фалшифицирани. Тези, които знаят, че ще загубят изборите подготвят обществото", каза в ефира на Нова телевизия и предаването "На светло" Евгений Михайлов.

"Случилото се вчера е върха на сладоледа, но днес ни очакват още повече неща", добави той.

Според Огнян Стефанов, в момента България е в ситуация, в която може да се разреши един дългогодишен момент. "Имам въпрос към доблестната българска прокуратура. Защо няма задържани след акцията на прокуратурата и ДАНС", попита журналистът. "Сработва синдромът на 19 май и 9 юни", каза още Стефанов.

Политологът Огнян Минчев заяви от своя страна, че случилото се вчера е знак за една опасна предизборна битка. По думите му, не е важно кой ще спечели изборите, а е важно те да минат по един законен начин, за да има България едно нормално управление. "Крачка дели демократичното управление от авторитаризма", смята Минчев.

Политологът Антон Тодоров заяви, че това, което се случва в момента представлява продължение на политическата традиция у нас. "Такава истеризация, като днешната, не е имало от 2001 година", каза Тодоров.

Люба Кулезич коментира случилото се вчера в ефира на ТВ 7. По думите й, Николай Бареков започва да прилича на герой от "Майстора и Маргарита".

Водещи новини

Още новини