Бареков: Аз създадох Бойко Борисов, но той остана на ливадата с филия с мас!

  • 10 май 2013 07:10

  • 50516
  • 161
Бареков: Аз създадох Бойко Борисов, но той остана на ливадата с филия с мас!
©

Аз съм един от хората, който създаде феномена Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това казва в интервю за в. "Уикенд" директорът на ТВ7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Имам доста сериозна вина за появата на този продукт, добавя журналистът.

В интервю на повече от две страници той споделя, че в един период много му се е смеел за наивитета, с който участва в политиката. Подкрепях го, защото беше добро момче, казва за Борисов Бареков.

"Две-три години му давах трибуна, обяснявах колко е готин. Това беше един романтичен период, в който аз създадох този човек, но с времето той се разви в погрешна посока", казва шефът на ТВ7. Бареков стига и по-далеч като казва, че Борисов няма капацитет да бъде нито кмет, нито министър-председател. "Драстичният проблем при Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дойде, когато влезе във властта. Тя пречупи неговото съзнание, но не и неговото его", казва Бареков.

Журналистът разкрива, че преди изборите през 2009 г. му се е обадила Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав и му казала "Даваш ли си сметка колко прост човек идва да управлява държавата?". "Бях потресен, явно имаха лични проблеми, попитах я защо говори така", спомня си Бареков. "Той без мен и по-интелигентен кръг около себе си ще съсипе държавата! Направи нещо, ти си един от малкото смислени хора около него, обясни му, че няма капацитет да управлява държавата, ако не намери хора, които да му помагат", отговорила Бориславова.

Борисов не се разви - остана си на ливадата в Банкя с филията с мас в ръката, добави шефът на ТВ7. Бареков споделя, че последното му добро интервю с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г било в БТВ, която той в прав текст казал, че оправдава целите на Възродителния процес, но не одобрява методите. "Тогава разкри своята истинска същност - един милиционер, който на практика няма и бегла представа от историята на народа си. Човек, който с лека ръка може да залепи етикет на някого и да забрави. Изключително късопаметно същество, което смята, че всичко му е простено! Да, ама не!", заявява директорът на ТВ7.

"Когато стана министър-председател, отидох в къщата му в Банкя и му подарих кожена чанта. Казах му "Даваш ли си сметка какво се случи, народът ти гласува доверие? Ти си министър-председател". Той беше седнал гол до кръста и ядеше, като един огромен вол", казва в интервюто си Бареков. Според журналиста Борисов отговорил "Ще си направя едно хубаво МВР, което ще подслушва всички министри и всяка вечер ще ми носят кой какво е откраднал и какво е направил".

Пред Уикенд Бареков казва, че не се притеснява дали е бил подслушван. Хетеросексуален съм и не съм вземал пари, може да не съм интересен, скромно отбелязва директорът на ТВ7. Имам харизма, което куче ме е заяло, добро не е видяло, завършва Бареков.

Последвайте канала на

Novini.bg
50516 161

Свързани новини

Коментари 161

Добави коментар
член на герб

2014.08.14 | 14:59

161
Нека всички българи си зададем няколко въпроса: 1.Вярвате ли на която и да било политическа партия 2.Вярвате ли в българското законодателство 3.Вярвате ли в агент "БУДА" и неговите марионетки 4.Вярвате ли че ако АПОСТОЛА на СВОБОДАТА можеше види как се ограбва нашата свята република и как страда обикновения Човечец щеше да търпи тази тирания 5.Запитвали ли сте какво ни чака за напред? ПС: Член съм на мафиотската структура на герб и ме е срам но в началото вярвах в идеята и упорито защитавах техните лидери и идеали. Направил съм го защото исках да живеем в една по-добра България но разбрах че съм бил подмамен от дявола които иска да унищожи българския род и нашето свято Отечество. Простете ми и БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
медия

2014.08.14 | 14:57

160
Бареков се държи като ПРЕЛЪСТЕН и ИЗОСТАВЕН.
БКП

2014.08.14 | 14:57

159
Цветелина Бориславова е издънка от БКП велможите....тя даде гръб на Борисов но нейните господари очакваха от нея да го е превърнала в ПОКОРЕН РОБ.Но се оказа че Борисов е костелив орех и не иска да слушка. Това беше краят на връзката им но тя не казва как стана милиардерка въпреки търканията с Борисов. Изпълнителна ,лукава и прикрита.Корумпирана и алчна. ПРОСТ човек....ами какъв да е червена принцесо,вие мачкате този народ от 65 години.Ти си купуваш бикини за 800 лв. до като народа изнемогва за хляб.Образованието беше ваша привилегия.
дако

2013.10.12 | 11:52

158
Лайнар безподобен ! Той бил създал Бойко-смях в залата !
bylgqrin

2013.10.12 | 11:51

157
Като е прост ,защо му стана любовница ма кучко и защо беше толкова години с него.Той прост а ти каква си....хиена.Мен ако питаш ,чудя се какво ти харесваше той.
Петров

2013.09.25 | 23:14

156
Какво безочливо и бездарно същество.Значи сме много зле след като този некадърник се мисли за журналист.

2013.09.25 | 23:13

155
Колкото и да унижаваш другите - по голям няма да станеш. Ма ти си толкова прост, че не можеш да го осъзнаеш. Глупак.

2013.09.25 | 23:13

154
дудука се помисли за велик, кой се натискаше на боцко да му е на свадбата ...
Бареков, Бареков,

2013.09.25 | 23:13

153
не зная кой е създал пък теб, но и ти се разви и се развиваш тотално в грешна посока! Как така си позволяваш да създаваш този и оня и да се перчиш при това! Ти имиджмейкър на хранилка ли си или, Божем, журналист? Впрочем, последното нито си бил, нито ще станеш, фукльо нагъл!
jo jo

2013.09.25 | 23:13

152
винаги ме е било гнус от това същество-лекето Бареков, НО ето ян и ин - дори и от най-простото творение може да излязат умни приказки. Малко утешение за мислещите е да гледат как двама простака си вадят кирливите ризи..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини