Нови полицейски шефове във Видин и Белоградчик

share

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 12 март 2013 г. инспектор Сашо Симеонов е временно назначен на длъжността началник на Районно управление „Полиция” – гр. Видин. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР-Видин.

Инспектор Симеонов е роден на 19 октомври 1969 г. Завършил е Академията на МВР. В системата на вътрешното ведомство постъпва през 1993г. Професионалната му кариера преминава през сектор „Криминална полиция” в РУП-Видин, РЗ „БОП”-Видин и Дирекция „Вътрешна сигурност”-МВР. През годините многократно е награждаван от ръководството на МВР. Досегашният началник на РУП-Видин гл. инспектор Тихомир Георгиев преминава на работа в сектор „Противодействие на икономическата престъпност” в ОДМВР-Видин.

Със Заповед на министъра на вътрешните работи от 12 март 2013 г. главен инспектор Петър Петров е временно назначен на длъжността началник на Районно управление „Полиция” – гр. Белоградчик. Главен инспектор Петров е роден на 15 ноември 1974 г. Завършил е Национален военен университет “Васил Левски” - гр. Велико Търново. В системата на вътрешното ведомство постъпва през 1997 г. Професионалната му кариера преминава в сектор „Охранителна полиция” на РУП-Видин. Многократно е награждаван от ръководството на МВР. Досегашният началник на РУП-Белоградчик гл. инспектор Слави Славчев преминава на работа в сектор „Противодействие на криминалната престъпност” в ОДМВР-Видин.

Водещи новини

Още новини