КТ "Подкрепа": С Дянков работим изключително трудно

share

"Съдбата на ВМЗ - Сопот зависи от това в кои ръце ще попадне. Ако попадне в ръцете на измамник, ще имаме проблеми", каза в интервю за предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев.

Той заяви, че ако в Сопот хората не са били толкова задружни, никой нищо е нямало да постигне. Тренчев каза също, че е изключително доволен от това, че всеки един, който ще бъде освободен от вазовските заводи ще може да започне веднага работа.

Синдикалистът заяви, че е изключително притеснен от ръста на безработицата. При младежите, по думите му, безработицата е нещо изключително страшно.

Тренчев каза още, че Симеон Дянков не иска да си говори за сериозни неща в Тристранния съвет. "Той ни излъга за облагането на лихвите", припомни, председателят на КТ "Подкрепа" и добави, че тогава министърът не е имал смелост да информира всички в тристранката за това.

“Преговори с правителството се водят много трудно”, заяви синдикалистът. “Има два вида министри – с едни се работи добре, с други – не може. С Дянков на практика не можем да се разберем”, уточни Тренчев.
 

Водещи новини

Още новини