К'ви са тия депутати бе, нужен им е психотест, обяви проф. Вучков

share

„Каква е тая лакомия на тия хрантутници? Прости и ограничени политици!“. Така постави началото на анализа си за психологическото здраве у нас проф. Юлиан Вучков в ефира на предаването „Дневен ред“ по ТВ7.

„Да имат собствени шофьори - това е просто безобразие“, отсече той.

„Постепенно искат да превръщат болниците в търговски предприятия. Можеш ли да ги караш тези хора които си броят стотинките, да плащат. Дава ли си сметка Андреева (здравният министър Таня Андреева, б.р.), че при сложни заболявания скъпите лекарства лекуват, а не евтините. Трябва да разсъждава тая госпожа, когато говори. Тя е слаб министър. Човърка един частен случай и не може да извлече проблемите от него. Десислава Атанасова беше добра финансистка, ама и тя не разбираше от здравеопазване“, продължи с менталния анализ професорът.

„В България ограничени, консервативни хора, простаци, много обичат да изкарват луд, психопат и нередовен нестандартно мислещия човек. Врящите и кипящите, огнените хора, са тези които дърпат държавата напред. Ние сега се управляваме от осреднели политици. Безлични. Безличие като мислене, но иначе с огромно самочувствие. Заради този преход много хора оставиха душевното си равновесие“, подчерта с болка Вучков.

„Политическата класа цъфти от самодоволството си. Нужен им е психотест и тест за грамотност“, на мнение е телевизионерът.

Вучков определи масата политици като хора с мания за величие, бездушни и обхванати от мисълта за власт. „Бойко - той е малко по-достъпен за широката аудитория, по-забавен е, ма много свирепи другите бе, ма те плашат хората направо, ма то страшна работа. Като говорят, те се червят като червени раци за сервиране в ресторанта“, недоумява Юлиан Вучков.

„Кви са тия депутати бе, те влизат без никакви изисквания“, недоумява още Вучков.

„Тия ДПС-ари, като изключим Лютви Местан, който е като застаряваща оперна примадона, но другите нито български, нито турски говорят. Те говорят осакатен турски“, продължи с нападките към политиците проф. Юлиан Вучков, този път провокиран от желанието на ДПС да се агитира на турски език.

„ЦИК на партийни квоти - това е потресаващо, това е фашизъм. В ЦИК не бива да има никакви представители на партии, трябва да има напълно неутрални хора, предимно професори с икономическо образование“, продължи професорът.

По отношение на медиите той заключи: „Медийният фронт е на дъното. Водещите са само задавачи на въпроси, не смеят да си кажат мнението. Медиите трябва да воюват с властта. Никаква 4-та власт не са нашите медии. Те са прислужници на политическата класа“.

Относно Украйна професорът посъветва да се внимава с Русия. „ За къде сме, Европо, без суровините на Русия?“, запита професорът „ЕС много се окапа. Меркел първо се облича като плашило, прилича на продавачка, която продава картофи на Женския пазар“, заключи с анализа си проф. Юлиан Вучков.

Водещи новини

Още новини