Спипаха наркодилър в София

Булфото
share

Наркодилър е задържан в момент на покупко-продажба в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Акцията е проведена от служители от сектор „Наркотици”, съвместно с колеги от Второ Районно управление „Полиция”.

При операция, проведена на 30 октомври в столичния квартал „Надежда” полицаите задържали столичаните С.Ц. на 21 години, И.В. на 25 години и С.Н. на 25 години - купувачи на наркотични вещества, както и П.С. на 25 години, също от София, продавач. При обиска у тримата купувачи били открити три броя топчета, с растителна маса и три - с прахообразно вещество. Последвалото претърсване в дома на продавача довело до намирането и изземването на 6 топчета суха трева, електронна везна и два мобилни телефона. От назначените в столичната дирекция експертизи станало ясно, че веществата са марихуана - 3.53 грама и амфетамин - 1.32 грама.

Четиримата били отведени във Второ районно с полицейска мярка за 24 часа. Справката в полицейския регистър показала, че И.В., С.Н. и П.С. са с регистрации за управление на МПС след употреба на алкохол с над 1.2 промила. След доклад на материалите в Софийска градска прокуратура на П.С. било повдигнато обвинение по чл.354 от НК и му е взета мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 200 лева.

Водещи новини

Още новини