Забраниха на фенка на ЦСКА да ходи по мачове

share

Разградският районен съд е наложил 1000 лева глоба и една година забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина на 32-годишна жена от Видин, привърженик на ЦСКА.

Магистратите са наложили административни наказания на още четирима от агитката на Червените, извършили нарушения на ЗООРПСМ по време на футболната среща от VІ – кръг на “А” ПФГ между отборите на "Лудогорец" - Разград и ЦСКА - София. Сред тях е М.С. от Габрово, която отнесе глоба в размер на 350 лв за това, че обстрелва с камъни публиката на домакините в сектор "В" на стадион "Лудогорец Арена".

Останалите трима са глобени с по 200 лв. за поставяне на транспаранти върху рекламно пано и увреждане на чуждо имущество.

По време на футболната среща от 23 септември на стадиона бяха използвани множество пиротехнически средства, като част от тях бяха хвърлени от агитката на гостите срещу привържениците на разградския тим. За такива нарушения съдът вече наложи санкции на четирима души. Така общият брой осъдени за хулигански прояви след срещата са девет.

Водещи новини

Още новини