Братовчеди пребиха треньор по борба заради момиче

share

Двама братовчеди пребиха криминално проявения треньор по борба от село Самораново, заради момиче, пише "Струма".

Треньорът Боян Сусанин заплашвал системно бившото си гадже Валерия. "Ако си намериш друг приятел, ще убия и двамата", заканил й се той. Боят станал след като девойката се разделила със Сусанин.

Момичето осъзнало, че връзката му с криминално проявения Боян няма перспектива. Дошло й до гуша от бандитските му прояви и затова решила да скъса с него, с молба повече да не я търси. Сусанин обаче не бил съгласен и предприел серия от атаки за възстановяване на връзката.

Последвалият побой над 28-годишния треньор дошъл от братовчедите Георги и Васил. Вчера преди обяд братовчедите от дупнишкото с. Самораново се обадили по телефона на Боян Сусанин да отиде в селото и да се разберат по мъжки за приятелката му, с която Георги се задявал. Боян, който живее в съседното с. Ресилово, отишъл на определената от братовчедите среща в билярдната зала в с. Самораново. Влязъл, но в гърб бил нападнат от двамата братовчеди.

Боян отишъл на срещата заедно с приятеля си Георги Рашев, който му помогнал да излезе от заведението и го качил на личния му автомобил, за да го откара в Спешен център - Дупница. По време на пътуването Боян изпаднал в несвяст и за малко не катастрофирал. Тогава зад волана седнал приятелят му Г. Рашков.

След рентгенови снимки се оказало, че дясното око на Боян Сусанин е тежко засегнато и ще се наложи операция, което наложи отиването му в София.

При разпит самият Сусани разказал, че дрязгите му с братовчедите са отпреди време. "Аз имам приятелка, която ми се оплака, че Георги я задявал. Това беше причината да се срещна с него и да се разберем да не я притеснява повече. На срещата с него беше и братовчед му Васил. Изненадаха ме в гръб и ме стовариха на земята. Първоначално усетих силен удар с юмрук във врата, най-вероятно нападателят ми е бил с бокс. Паднах на пода и започнаха да ме ритат. Изпаднал съм в несвяст. След като се съвзех, приятелят ми Георги Рашков ми помогна да се кача в автомобила и да отида в Спешния център в Дупница. При боя са счупили и очилата ми с диоптър, без които трудно виждам.

Съселяни на двамата братовчеди Васил и Георги от с. Самораново коментираха, че причината за боя между тях и Боян е, че преди време Сусанин тормозел техен братовчед и това бил поводът да го извикат на среща в билярдната зала, а не момиче.

Водещи новини

Още новини