Мъж удря полицай, арестуват го

share

Арестуван е 33-годишен мъж от Шумен, след като е направил опит да осуети полицейска проверка и ударил полицай. В ареста са и други двама негови приятели, единият заредил гориво на бензиностанция и не платил, освен това шофирал пиян, информират от МВР-Шумен.

Снощи около 23:30 часа водачът на лек автомобил „Ауди", в който пътували още трима души е заредил пропан бутан на бензиностанция в кв. „Тракия" в Шумен. Колата отпрашила без шофьорът да плати горивото.

Служителите от бензиностанцията подали сигнал в полицията. По-късно униформените установили въпросният автомобил на ул." Кольо Фичето" в Шумен. На пейка зад блока седели няколко мъже, във видимо нетрезво състояние. Между тях бил и мъжът, който заредил, но не платил горивото. Отведен е до бензиностанцията, за да си плати сметката. Докато изяснявали обстоятелствата един от мъжете, 33-годишният Н.Н. от Шумен, се опитал да осуети полицейската проверка, избутал един от полицаите и побягнал. При задържането му нанесъл удар на полицейски служител.

По-късно в полицията пристигнали двама от компанията, 23-годишен шуменец и 29-годишният водач на автомобила, който заредил гориво и не платил на бензиностанцията. Те настоявали приятелят им да бъде освободен и сипели ругатни и заплахи към полицаите. Двамата също са задържани, по-големият заради това, че шофирал автомобилът „Ауди" пиян, а другият за това, че отправял обиди към униформените. На него му е съставен и акт по указа за борба с дребното хулиганство

Водещи новини

Още новини