Прокурорският син, помлял двама на бул. "България", все още е на свобода

share

Година след трагедията на бул. "България", при която загина 32 - годишният Николай Спасов и 39 - годишната Паола, все още няма наказани, стана ясно в сутрешния блок на Нова телевизия.

Припомняме ви, че в нощта на 4 срещу 5 август 2011 година две коли, преминавайки с бърза скорост по столичния булевард, помитат Паола и Николай, които са вървели по тротоара. Едно от момчетата, подведени под отговорност за катастрофата, е прокурорски син.

Сестрата на Николай разказа пред Нова телевизия, че няма никаква информация за това какво се случва и как върви процесът. Тя съобщи, че за всичко се информира от медиите и уточни, че процесът все още е в следствието.
Жената е категорична, че вече не вярва, че някога ще има възмездие по този случай. По думите й, тя е мислила първоначално, че убийците на брат й и на Паола ще бъдат наказани.

"Надявам се тези хора да заспиват и да се будят с мисълта, че са убили двама души", каза сестрата на Николай.

Тя разказа също така, че  се е срещнала с прокурора, чийто син е един от виновните за инцидента. По думите й, той е изказал съболезнования и е съобщил, че той не е виновен за това, че делото се бави.

Водещи новини

Още новини