Майката на Женя: Убиха я за 30 кв. м.

share

Дъщеря ми беше много добро дете. На никого не е казала лоша дума.

Това каза пред Нова телевизия бащата на 21-годишната Женя Тодорова, която бе убита от приятеля на първата си братовчедка Петър Ангелов с над 75 удара с нож. Убийството е поръчано от родната леля на момичето заради имотни спорове.

Майката Ренета Тодорова разказа, че през последните дни с мъжа си само два пъти са влизали в стаята на Женя - един път, за да видят мъртвото й тяло, а после - за да вземат балната рокля, с която да я погребат.  "Бяхме сигурни, че убийството е поръчано от леля й. Женя не беше наследница на кой знае какъв имот, какъвто се тиражира в медиите. Ние обитаваме няколко малки стаички, може би около 30 кв. м. Това е, Женя беше убита за 30 кв. м.", казва почернената жена.

Венцислав Тодоров каза, че сестра му Светла (поръчителката на убийството на Женя - бел. ред.) често тормозила майка им заради имотните си амбиции. Родителите на Женя Тодорова отново заявиха, че искат виновните за смъртта на дъщеря им да останат в затвора до края на живота си. "Искам децата на лелята на Женя да растат, без да могат да я видят повече на свобода. Страхувам се, че ще я пуснат заради малките й деца. Страхувам се, че тя ще дойде пак. Адска злоба има в нея", каза още майката на жестоко убитото момиче.

Водещи новини

Още новини