Трагедията е неописуема! Ето кой е загиналият младеж при ада в Пловдив

share

Христо Боруков е загиналият 19-годишен шофьор oт тежката катастрофа, случила се вчера вечерта на бул. "Коматевско шосе" в Пловдив, съобщава Plovdiv24.bg.

Припомняме, че автомобил БМВ се удари в уличен стълб в Пловдив. Тежката катастрофа стана по тъмно на Коматевско шосе, след бул. "Никола Вапцаров" в посока Централна гара, точно на завоя. Колата се е забила в стълба, като е смачкана и почти разрязана на две по средата.

Сигналът за инцидента е подаден на тел 112 малко след 22 часа.

Загинал е 20-годишният шофьор от тежката катастрофа в Пловдив

Младият мъж, който има само година и половина стаж зад волана, е самокатастрофирал. Заради високата скорост, с която е карал, автомобилът се е забил в стълб под Коматевския надлез и буквално се е усукал около него. Автомобилът е бил смачкан до неузнаваемост.

Наложило се е тежка техника от пожарната да реже колата, за да извадят шофьора. Той е пътувал сам. Откаран е в болница в изключително тежко състояние. Въпреки усилията на лекарите, час и половина по-късно е починал.

По случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма данни дали преди инцидента шофьорът е употребил алкохол и наркотици.

Бащата на момчето също публикува жалейка в социалната мрежа Фейсбук.

"Синът ми Христо", написа мъжът и добави емотиконка на бял гълъб.

От снимки в социалните мрежи се вижда, че момчето е било много запалено по спорта.

 

Водещи новини

Още новини