Екшън с електрошок: Скандал с шофьор на пътя, жена удря полицай с пръчка

Novini.bg/ Canva
share

Полицаи в Добрич използваха електрошок при задържането на трима души след нападение срещу униформените.

Един от полицаите е с лека телесна повреда след нападението. Инцидентът е станал в село Ловчанци около 19:30 часа снощи.

Екшън в Шумен: Шофьор насочи пистолет срещу водач

Полицейски автопатрул се опитал да извърши спонтанна проверка на автомобил. Колата е била управлявана от 49-годишен мъж, който е отказал да представи документи и възниква скандал.

Жена, намираща се в същия автомобил, слязла от колата и започнала да удря един от полицаите с дървена пръчка, при което наранила ръката му.

49-годишният мъж също продължава да оказва съпротива на полицейските органи, като е подпомогнат и от насъбралата се тълпа.

След неколкократно отправени разпореждания към водача и насъбралите се граждани, единият от полицаите изважда електрошок и след няколко предупреждения и продължаваща съпротива възпроизвежда два заряда, съобщават от полицията в Добрич.

Мъжът и жената са задържани от полицията, а малко по-късно е задържан и 24-годишен мъж, който заснел инцидента и използвал обидни думи срещу полицаите.

Срещу жената ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди. На автора на видеото обвинението ще бъде за хулиганство с особена дързост и цинизъм.

Водещи новини

Още новини