Анелия проговори за катастрофата, бащата на раненото дете бил с положителна проба за амфетамин

Фейсбук
share

Много ми е болно заради това, което преживях последните дни. Още по-болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейството. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Това коментира във видео в социалните мрежи фолкпевицата Анелия, след като автомобилът ѝ участва в катастрофа.

„Тъжното е, че бащата на детето, което в момента бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи и заради това реших да ви споделя истината. Катастрофа имаше – в катастрофата освен те участвахме и ние. И преживяхме абсолютно същи ад, който и те“, разказа Анелия.

След катастрофата с Анелия, детето в "Пирогов", бащата сипе тежки обвинения

„Да, не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото – ето това е нещото, което вие не знаете – бащата преживяваше някакъв шок. Започна да рита колата ни. Започна да ни заплашва, че ще ни убие. Това бяха неговите думи. Започна да чупи стъклото на автомобила ни. И нещото, което цяла България не знае, е, че бащата даде положителна проба за амфетамин. След което отиде в болницата, за да му вземат втора кръвна проба“, казва още певицата.

„Мили хора, не знаете истината. Или знаете неговата истина“, допълва още Анелия.  

След катастрофата бащата на пострадалото дете коментира пред медии, че никой от автомобила на певицата не слязъл да провери как са и че се страхува случаят да не остане прикрит.

"Въпреки всичко има само едно важно нещо на този свят и то е да бъдем човеци! Нека всички заедно да обединим сили и да се молим за здравето на малката душичка", призовава Анелия.

Вчера тежко пострадалото в катастрофата 7-годишно дете беше транспортирано с медицинския хеликоптер от Плевен в София. Пътният инцидент е станал на пътя София – Варна в неделя рано сутринта край село Български извор. Челно са се ударили две коли. В едната са пътували две деца – на 6 г. и на 7 г., а в другата – фолкпевицата Анелия. Певицата не е шофирала.

При удара колата с децата е напуснал пътното платното и е паднала в крайпътната канавка, другата се е ударила в мантинелата. 7-годишното дете първоначално е било откарана в болница в Ловеч, но после е транспортирано в УМБАЛ-Плевен.

За катастрофата е образувано досъдебно производство, няма задържани към момента.

Водещи новини

Още новини