Майката на пострадалата в катастрофата в Пловдив: Доколкото знам момчето е малко по-добре от моята дъщеря

share

"От днес вече няма опасност за живота й, като че ли стана чудо. Има коремна операция, не мога да ви кажа точно, мисля че черният дроб беше засегнат и шит, но за подробности в момента не мога да ви кажа", каза Красимира Узунова - майка на пострадалата при зверската катастрофа в Пловдив Николета.

По-добре е и 22-годишният Иван П., който също е изведен от интензивното отделение.

"Видяхме го днес, видяхме родителите му. Той също е в добро състояние. Доколкото знам, е малко по-добре от моята дъщеря", добави тя. 

На булеварда, където стана катастрофата, през целия ден хора оставяха цветя в памет на двамата загинали. На мястото все още стоят няколко балона, а по информация на БНТ разследващите са иззели от колата голямо количество флакони с райски газ.

Катастрофата е една от най-тежките, станали на територията на Пловдив през последните години.

Директорът на пловдивската полиция огласи главната причина за страшната катастрофа с два трупа

Кристиан Екмекчиян, шофирал джипа, се е движел с близо 200 км/час и 50 метра преди кръстовището с "Шести септември", посока Герджика, колата е поднесла, врязала се е в разделителната мантинела, отсякла е две дървета и е ударила трето.

Булевардът остана затворен над 5 часа, тъй като части от разполовения джип, както и отломки от потрошените дървета, имаше в радиус от 100 метра.

Водещи новини

Още новини