Адска катастрофа край Стара Загора, има загинал

  • 15 май 2024 09:45

  • 2937
  • 2
Адска катастрофа край Стара Загора, има загинал
34 дни
© Фейсбук, Катастрофи и Нарушения в България

Катастрофа между два леки автомобила на пътя Стара Загора - Ракитница завърши фатално. Сигналът за инцидента е получен около 9 часа тази сутрин.

При сблъсъка водачът на едната кола е загинал на място, а друг се транспортира към болницата в Стара Загора. Движението в района между селата Богомилово и Ракитница е изцяло преустановено и се минава през обходен маршрут - с. Богомилово - с. Калояновец - с. Арнаутито - път II-66 и обратно.

Движението се контролира от Пътна полиция.

Жена след трагедията в Пловдив сподели: Този младеж със същия джип едва не ме уби с детето

Припомняме, че само преди два дни момиче и момче загинаха при тежка катастрофа в Пловдив. Двама техни приятели – момче и момиче на 22 години, са в тежко състояние и са хоспитализирани. Мощният джип се вряза. с висока скорост в дървета край пътя.

Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. „Шести септември“. Изненадващо обаче водачът загубил управление над автомобила, качил се е на разделителната линия и с висока скорост се е блъснал в няколко чинара.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2937 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:11

2
❤️ Г­­­о­р­е­­щ­и­ ­­­м­­о­­­м­­­и­­­ч­­е­т­а­ ­в­­­и­­­ ­­­о­­ч­а­к­­­в­­­а­­­т ­­­-­­ X­1­8­­­.­­­F­­­U­­N

2024.05.15 | 15:01

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини