Арест и за майката на 22-годишния джигит, причинил смъртта на Милен Цветков

Булфото
share

Майката на 22-годишния Кристиан Николов - Десислава Пешева, е задържана за 24 часа.

Припомняме, самият Николов също е задържан, но за срок до 72 часа за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. Адвокатите на Миню Стайков Лъчезар Таков и неговият син са поели защитата на 22-годишния младеж.

Десислава Пешева бе призована на разпит в столичната полиция днес следобед, тъй като автомобилът, който синът й е управлявал, е собственост на нейната фирма, съобщи БТА.

Пешева ще остане в ареста до утре, за да се уточни съпричастността й към инцидента - знаела ли е, че синът й управлява автомобила. Утре разследващите ще преценят дали и какво обвинение да й бъде повдигнато.

 

Удължиха ареста на дрогирания шофьор, убил Милен Цветков

Десислава Пешева пристигна в СДВР в присъствието на своя адвокат. Тя коментира, че случилото се е трагедия за двете семейства, а тя самата е там, за да съдейства. На въпрос относно бизнес отношенията й с алкохолния бос Миню Стайков Пешева заяви, че не е уместно да бъдат намесвани трети лица. 

Стана ясно кой е дрогираният джигит отнел живота на Милен Цветков

Майката на Кристиан изказа съболезнования на близките на загиналия Милен Цветков. Тя уточни също, че не тя е дала ключовете от джипа на сина си. 

Водещи новини

Още новини