Пияна шофьорка отсече дръвче при катастрофа

share

Жена шофьор с над 1 промил алкохол отсече дръвче при катастрофа край с. Ковачево тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Тази нощ около 00:45 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал от център 112, че край село Кочово е възникнал пътен инцидент. На място са изпратени екипи на Районно управление “Полиция” – Велики Преслав и Центъра за спешна медицинска помощ. В хода на първоначалните мероприятия е установено, че лек автомобил “Фиат Мареа” с шуменска регистрация, управляван от 39-годишната Й.Б. от Велики Преслав, движещ се по пътя от село Кочово за града е излязъл вдясно от пътното платно навлязъл в ябълкова градина и отсякъл дръвче.

В МБАЛ Шумен са откарани 39-годишната жена и 51-годишен мъж, пътувал в автомобила. При прегледите е установено, че мъжът е с фрактури на две ребра вляво. Жената е изпробвана с техническо средство, като е отчетена 1,18‰ концентрация на алкохол в кръвта й. Взета й е кръвна проба за химичен анализ. Образувано е досъдебно производство.

Водещи новини

Още новини