Убиецът на Георги качил над 10 кг от стрес, вижте как признава на полицията за тежкото деяние

share

Убиецът на ученика Георги Игнатов е бил потискан от силно чувство за вина за стореното през целите почти 20 месеца, преди да бъде разкрит и задържан. Това е причината в резултат на стреса, който е изживял, той да напълнее много, като качил повече от 10 килограма.

Това е причината разследващите лаконично да обясняват, че арестуваният Йоан Матев е променил външността си.

Йоан и брат му са арестувани следобед на 22 февруари от криминалисти от отдел "Тежки престъпления срещу личността" на СДВР. Те са получили сигнал от човек, който е разпознал издирвания почти 2 години младеж по снимката, направена от камера в Борисовата градина веднага след инцидента от 2 юни 2015 г.

Братята правят пълни самопризнания при разпит на детектор на лъжата. Завеждат сами криминалистите до мястото, където са скрили ножа

Убиецът е студент в Югозападния университет. Той е задържан заедно с брат му, който се оказал негов съучастник в тежкото престъпление. Във фаталния ден двамата братя, които имат няколко години разлика във възрастта са били на тенис в Борисовата градина. Когато приключили със спорта и си тръгнали от кортовете, срещнали случайно Георги Игнатов.

 

Водещи новини

Още новини