Още потресаващи подробности за живота на задържания за убийството на Георги (обновена+снимки)

  • 23 февруари 2017 18:02

  • 259176
  • 20
Още потресаващи подробности за живота на задържания за убийството на Георги (обновена+снимки)
©

Задържаният Йоан Матев, който е заподозрян за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина, не е бил модел на "Визаж", въпреки, че е изкарал курсове за модел там. Затова снимката му е била качена на сайта на агенцията, поясниха от там.

Йоан Матев бе задържан вчера за убийството на Георги Игнатов, което бе извършено преди почти две години. Младежът, който е арестуван за убийството на Георги в Борисовата градина, е млад шофьор. Йоан Матев е изкарал успешно изпита за придобиване на категория В на 8 август м. г., малко преди да навърши 19 г. на 16 септември, пише „24 часа“.

Йоан е първокурсник по право в ЮЗУ „Н. Рилски“, но след края на зимния семестър не се е появявал в Благоевград. От висшето училище съобщават, че той е със записан летен семестър и е редовен техен студент засега.

Сн. Модна къща "Визаж"

Задържаният за убийството на Георги Игнатов Йоан Матев е бил затворено момче, свит в себе си. Това разказа Георги Бенков, съсед на семейството в Кокаляне. По думите му семейството на Йоан е известно в квартала като много невъзпитано. Бащата Ивелин е митничар, в момента работи на граничен пункт "Калотина". Той не могъл да познае Йоан на кадрите, разпространени от полицията след убийството на Георги Игнатов. Забелязал обаче, че скоро след убийството момчето си пуснало брада и започнало да взема стероиди за повишаване на мускулната маса. Майката на Йоан Сребрина била журналистка в Нова телевизия допреди няколко години, казва Бенков пред "24 часа".

Сн. Фейсбук - Сребрина Гаджева - майка на Йоан Матев

Майката на задържания за убийството в Борисовата градина е телевизионната журналистка Сребрина Гаджева. Тя е работила е в студентската програма “Ку-ку" в началото на 90-те години. Водила е и бизнес новини Нова телевизия. Докато е журналист, се запознала с Ивелин Матев и скоро се родили синовете им Йоан и Марсел. През 2006 г. напуснала медиите. Тогава регистрирала и пиар агенция.

Семейството живее в село Кокаляне и демонстрирало добър стандарт на живот. Те всяка събота и неделя пътували до Австрия и Германия.

След смъртта на Георги Игнатов семейството също променило държанието си. "До преди година-две всеки уикенд ходеха на почивка в чужбина. Австрия, Гърция, Турция. Изведнъж рязко спряха", каза Бенчев.

За последно видял Йоан във вторник. Младежът изглеждал умислен и угрижен. "Помолих го да премести колата, че ми пречеше, но той ми каза, че не можел, защото отивал на работа. Това момче никога не е работило, затова се изненадах", казва Бенков. Той разказва още, че преди около 3 месеца на връщане към София от смяна на "Калотина" Матев и негов колега се блъскат с Мерцедеса на завой в спрял аварирал ТИР. Двамата са тежко ранени, но оцеляват. Матев се възстановява по-бързо, но колегата му е бил много зле и все още бил в болница.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
259176 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Bg

2017.10.10 | 09:21

20
И кои бяха потресаващите подробности????!!!Неграмотни писачи!!!!

2017.10.10 | 09:21

19
Седесарска сага.
Един

2017.09.19 | 22:50

18
Той, тогава е бил непълнолетен, ама сега е пълнолетен!?! Да не се е крил, съди се като пълнолетен!!!???!!! И още, а затова ,че се е крил от полиция и правосъдие, ще има ли "смекчаващи вината обстоятелства"!?!

2017.07.14 | 23:54

17
Бял ден да не види тоя изрод къде почерни едно семейство ! Щели от 2 до 8 години да му дадат вместо да го затворят до живот или върнат смъртната присъда .Такова изчадие адово няма право да живее утре ще излезе и пак ще наръга някой ! Щом си отнел по жесток начин нечий живота знач
ВАЖНО!!!

2017.02.26 | 03:00

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
ОЩЕ ПО-ВАЖНО!!!!!!!!!!

2017.03.09 | 23:25

16
шъ та е б а в елена смотан
буба

2017.02.28 | 12:56

15
Интересно!Митничар,почивки,а Защо краде,убива заради кражба,нима няма пари?ако имаме закони това момче трябва да лежи до живот,защото според мен е убило за кеф
Ваня

2017.02.28 | 12:56

14
Вместо да ни занимавате с престъпниците, направете подходящи закони за тях и си гледайте работата, за да не ги срещаме по улиците и в парка. Ние живеем като наказани, а те си гледат кефа, живеят си безнаказано. За това е виновно нашето законодателство, правосъдие и прилагащит
ВАЖНО!

2017.02.27 | 15:19

13
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
Чети

2017.02.26 | 23:08

12
Разкрит е от разпознали го познати. Да го арестувам мога и аз.

2017.02.26 | 23:07

11
Полицаите да бъдат наградени - да ги направят шефове, да научат другите на професионализъм. А маминия килър да дефилира 8 години при братята мексиканци.

Добави коментар

Водещи новини