Пребиха ученик в Русе

share

14-годишен китарист на име Исаак Енчев от Училището по изкуствата в Русе бе пребит на връщане от училище от две непознати момчета.

Единият го попитал дали познава някакво момиче и го ударил в корема. Другият пък поискал пари и цигари. След като не получил, счупил носа на Исаак.

Пострадалият е категоричен, че по никакъв начин не е предизвикал двамата си нападатели. Той ще престои една седмица в болница, предстои му операция за наместване на счупения нос.

Ученикът не познава хулиганите, но преди ден отново се натъкнал на един от тях пред училището си. Побойникът бил с ротвайлера си и е възприел смеховете на излезлите в междучасие ученици за обида, при което е ударил едно от момчетата.

Родителите на Исаак са подали жалба в полицията. Предполага се, че един от нападателите е деветокласник от Спортното училище, трениращ бокс.

Съучениците на Исаак мислят за мерки за сигурност, които да предприемат.

Припомняме, преди дни от бой във Враца почина 18-годишният Тодор. Двамата му побойници получиха "домашен арест", а следствените органи все още не могат да кажат каква точно е била причината за смъртта на Тошко.

Водещи новини

Още новини