Наркодилър изнасилил две ученички в тридневна оргия

share

Бившият шофьор на Валери Тодоров-Полковника и известен наркодилър Георги Николов-Дон Пио, е задържан с обвинение за изнасилване на две ученички от Благоевград, пише в. Струма.

Дон Пио заедно със двама свои приятели са уличени в сексуална гавра с момичетата, с които празнували в жилището му няколко дни.

Според показанията на девойките те били познати, но без да очакват, Дон Пио ги заключил и изнасилвал. В гаврата участвал само един от другите двама негови приятели. В момента Николов-Дон Пио е в следствения арест и очаква решението на съда дали ще остане за по-дълго зад решетките. Арестът му изненада местните криминалисти, които от години не бяха чували нищо за него.

Последния път, в който Дон Пио се прочу, бе през 2004 година, когато бе арестуван при полицейска акция в дома му на улица “Н. Петрини” в Благоевград. Тогава ченгетата казаха, че в дома му са намерени наркотици. Заедно с него бе арестуван и друг представител на ъндърграунда - Крум Иванов, с прякор Клюна.

През годините Дон Пио гравитираше около силните мафиотски структури и бе дясна ръка на Валери Тодоров-Полковника. След като лежа зад решетките дълго време, Пио бе освободен и повече нищо не се чу за него. Според ченгетата при арестуването му преди три дни Дон Пио се връщал от курс в чужбина, от години той карал ТИР и според думите му не се занимава с нищо незаконно. При разпитите му твърди, че не е изнасилвал никого, а едно от момичетата му била приятелка. Работата по изясняване на случая продължава.

Водещи новини

Още новини