Автобус откъсна ръката на 62-годишен колоездач, мъжът се бори за живота си

gettyimages (архив)
share

Фонтан от кръв и откъсната ръка, изхвърчала на повече от четири метра от тялото на 62-годишен мъж, шокира жителите на несебърското село Кошарица.

Причината е нелеп инцидент, който е станал във вилно селище „Чолакова чешма“ срещу „Грийн Вилидж“. Катастрофата е станала заради дупка на пътя, съобщава „Флагман”. Автобус „Ман А03“ на софийската фирма „Берти травел“, управляван от 41-годишния Недялко Станчев, блъснал 62-годишен велосипедист от латвийски произход. От удара чужденецът паднал на земята, а дясната му ръка била откъсната от рамото. В сводката на полицията е посочено, че причините за катастрофата са неясни, тъй като ударът е станал в прав участък с ясна видимост.

Източници от разследването обясниха, че шофьорът на автобуса е загубил контрол над управлението му заради дупка на пътя. След като превозното средство рязко пропаднало в трапа един от страничните багажници се отворил и откъснал ръката на латвиеца Григорий Матвеев. „Човекът се свлече на земята. Кръвта извираше като фонтан от рамото му, а ръката му бе излетяла на 4-5 метра. Хората гледаха ужасено и не знаеха какво да правят“, разказа очевидец на инцидента. Григорий Матвеев е с опасност за живота, в хематологичен шок. Той се намира в отделението по „Реанимация“ към бургаската болница.

Водещи новини

Още новини