Дете издъхна след пътен инцидент край Ловеч (видео)

Булфото (архив)
share

Двама са задържани заради смъртта на десетгодишно дете при пътен инцидент вчера в Ловеч, съобщиха от областната дирекция на МВР. Произшествието е станало около 22.30 часа в центъра на града, зад хотел "Ловеч".

Момичето е пресичало улицата зад хотела, когато е било прегазено от лек автомобил. На мястото на инцидента има два автомобила с ловешка регистрация, как е станала катастрофата предстои да се изясни. Служители на полицията и прокуратурата са на място и извършват оглед. Продължава установяването на участниците и очевидците на произшествието.

Роднини на детето разказаха, че то е било на сватбата на сестра си, която са празнували в хотела. Момичето е пресичало улицата зад хотела с още едно дете, което е невредимо.

По повод твърденията им, че става въпрос за опит за отвличане, от прокуратурата съобщиха, че няма данни за това, а за тежко пътно-транспортно произшествие.

От полицията съобщиха още, че след инцидента се е породило напрежение сред присъствалите на сватбата, които са преобърнали двата автомобила.

Водещи новини

Още новини