19-годишен циганин преби с камъни 66-годишен охранител

share

19-годишният Асен Киличев, от ромски произход, нападна и преби с камъни пазач на охранителната фирма „Аркус“.

Инцидентът е станал в близост до английското селище в м.с. Черно море. След това е откраднал автомобила на мъжа, потрошил го е и го е зарязал на 50 метра от мястото на побоя, съобщава „Флагман”. 66-годишният потърпевш е служител на „Аркус”, нает да охранява техниката на фирмата, която в момента изпълнява канализацията в селището. 19-годишният Асен Киличев от съседното село Рудник е задържан от полицията. Той е направил пълни самопризнания.

Пиличев се вбесил на пазача на „Аркус“, защото му направил забележка, че конете му тъпчат гробищата. В селото, което скоро стана квартал на Бургас, вече не е разрешена безразборната паша на животни. Охранителят забелязал, че Асен, от който е пропищял целият район заради криминалните му изяви, е пуснал животните. Пазачът подал сигнал в кметството. Буйният ром обаче разбрал и решил да му отмъсти по жесток начин.

"Рудник и Черно море са на нокти от Асен, непрекъснато се забърква в побоища и кражби, имаме много неприятности с него“, коментираха местни жители. В момента криминално проявения младеж е задържан за 24 часа.

Водещи новини

Още новини