Общински съветник озапти пиян побойник пред дискотека

  • 17 август 2015 11:40

  • 1649
  • 0
Общински съветник озапти пиян побойник пред дискотека
©

Криминално проявен от с. Русокастро предизвика среднощен екшън на тротоара пред дискотеката. Мъжът бил пиян и се сбил с група клиенти на около 30 метра от входа на заведението. Той бил проснат на земята и облян в кръв, когато се намесил собственикът на дискотеката и общински съветник Димитър Пейчев, който разтървал биещите се мъже, съобщава „Флагман”.

„Бях вътре в дискотеката, когато чух, че отвън група хора се бият. Веднага излязох и им извиках да спрат. Момчетата, които се бяха струпали над Тонко, се разотидоха, но той се изправи и продължи да крещи по тях. Риташе паркираните коли. Предупредихме го да спре, за да няма тежки последствия. Не сме докосвали никого с пръст, но успяхме да укротим хората”, разказа собственикът Димитър Пейчев.

Вместо да се успокои обаче, Тонко се опитал, клатушкайки се, да влезе обратно в заведението, за да си допие питието, но не бил допуснат вътре, което го много го вбесило. На място се е отзовала полиция.

„Постоянно прави пиянски скандали, добре познат е в криминалните среди. Ако не беше се намесил Пейчев, за да спре побоя, можеше да бъде тежко ранен”, разказаха очевидци на екшъна.

Димитър Пейчев е известен на спортната общественост в Русокастро, като е един от ключовите фигури в местния футболен отбор. В момента е общински съветник в Камено.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1649 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини