СГС остави в ареста побойникът от Борисовата градина

  • 06 август 2015 14:40

  • 1443
  • 1
СГС остави в ареста побойникът от Борисовата градина
©

СГС остави в ареста побойникът Борис Цветков, който нападна Красимир Иванов пред внуците му в Борисовата градина, предаде репортер на Новини. Възрастният мъж е бил излязъл с двете си внучета - момче на 11 и момиче на 7 години на разходка в парка. Заедно отишли в Борисовата градина. Дядото и внуците се намирали в близост до кафене до стадион "Българска армия".

67-годишният мъж е бил удрян и ритан в главата до кафене в столичния парк. След намесата на трети човек групата побойници са се разотишли, а дядото и внучетата са си тръгнали. Не след дълго един от биячите отново догонил възрастния мъж и продължил с ударите. Единият се оказва толкова силен, че стъклото на очилата на пострадалия се забиват в окото му, заради което той е преживял и тежка операция.

Съдия Петя Крънчева бе категорична, че се касае за пример на хулиганство, за каквото е повдигнато обвинение на Борис Петров. Съдията обясни, че без провокации и без причина Петров е нападнал възрастния мъж. Внучетата на пострадалия били шокирани до такава степен, че едното казало: „Дядо, бягай, ще ни убият".
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1443 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1948

2015.09.01 | 16:04

1
Пуснете момчето лицемери нещастни. Дедката експлоатира децата ...милиционери прости!

Добави коментар

Водещи новини