Срути се хотел край Варна, има загинал (обновена+видео+снимки)

Булфото
share

Хотел се срути в курортния комплекс "Слънчев ден" край Варна, съобщи Нова телевизия. Загинал е един човек. Самоличността му все още не известна.

Инцидентът е станал по време на разрушителни работи. Трябвало е да бъде срутен старият хотел "Вероника", на мястото на който да бъде построен комплекс с апартаменти.

Трима души се издирват след срутването. На мястото има екипи на пожарната и на полицията, линейки, представители на Инспекцията на труда.

Три екипа спасители участват в издирването на тримата затрупани работници, съобщиха от МВР. Към 18.10 ч. днес е получен сигнал за трудова злополука на територията на курортен комплекс край Варна. По първоначални данни, при разрушителни работи в сграда, предназначена за събаряне, постройката се е срутила и е затрупала четирима работници. Данните към момента са за един загинал на място. Три екипа спасители от РД "Пожарна безопасност и защита на населението" са включени в търсенето на останалите работници. Към мястото са насочени и допълнителни служители на полицията, спасители и медицински екипи, допълват от МВР.

Вижте тук още снимки от мястото на инцидента

Водещи новини

Още новини