Нов инцидент с автобус в Бургас, от полицията отричат стрелба (обновена + снимки)

Булфото
share

Маниак отново стреля по автобус на градския транспорт в Бургас. Инцидентът е станал преди минути.

Превозното средство с номер 15 по линията "Бургас – Сарафово" беше обстрелвано с въздушна пушка от неизвестен извършител. Шофьорът е в шок. Всички пътници са изведени навън, съобщава "Флагман". Стрелбата стана на бул. „Транспортна” до магазин „Светомаркет” – мястото, където преди години премазаха на пешеходна пътека петокласничката Валя.

„Както карах, изведнъж чух пукот. Прозорецът се спука. Аз изтръпнах. Видях, че в отсрещното платно някой бяга. Вероятно той е стрелял по автобуса. Сигурен съм, че беше с въздушна пушка. Показват го и следите”, каза шофьорът на автобуса и посочи следите от съчми до шофьорското място.

Това е поредна стрелба по автобус от градския транспорт на Бургас. Очевидно в града вилнее маниак, който има изключително опасно хоби и обстрелва автобусите.

От областната дирекция на МВР обаче категорично, отрекоха за стрелба с въздушна пушка по автобус на фирма „Бургасбус”. От полицията съобщават, че щетите по предния ляв прозорец от страната на шофьора вероятно са причинени или от отхвръкнало камъче или от късо съединение в подгряваща прозорците инсталация.
 

Водещи новини

Още новини