Илиян Варсанов: Клюна беше поръчал убийството ми

share
Варсанов нашумя след опита за покушение срещу него.
 
На 16 август 2002 г. той беше ранен в слабините, след като гангстери откриха огън по него пред столичното заведение “Двете халби”, припомня "България днес".

Дълги години той бе сочен от МВР като наркобос. В петък Варсанов се яви на делото за атентата срещу него в Софийския апелативен съд.

На въпроса кой е поръчител на стрелбата срещу него, Варсанов отговори: “Основният човек, който ме поръча, е Антон Милтенов – Тони Клюна. Искам изрично да подчертая, че това е мое мнение”.

За себе си казва, че въпреки че го спрягат за наркобос, той живеел нормално като всеки човек. Това, че го сочели като такъв, вече не му пречи, но му било неприятно. Работел във фирмата на баща си – “Асансьорни монтажи”. Занимава се със снабдяването и техническата поддръжка.

Разказва, че преди няколко месеца дядо му изгорял в пожар и сега помага и на възрастната си баба.

Запитан какво става с отношенията му с полицайката Радост Караиванова, в която се влюбва докато е обвиняем, Варсанов отговаря, че не съжалява за раздялата си с нея. “Всяко нещо има начало и край. Радост вече не е мой адвокат и с нея не поддържаме дори служебни отношения. Всеки пое своя път.”

Илиян Варсанов не се страхува от смъртта, защото с нея отдавна били много добри приятели, споделя той в интервю за “България днес”. Споделя още, че е постигнал всичко, за което е мечтаел.

Водещи новини

Още новини