Царица Костадинка към полицаи: Ще ми вземете оная работа!

share

Царица Костадинка се е проявила при шумен арест на благоверния си съпруг Кирил Рашков, Цар Киро. През 1992 г. Бившата шефка на следствието в Пловдив Християна Вангелова отишла заедно с полиция по проверка за производство на алкохол.

Когато видяла полицаите царица Костадинка си вдигнала полата и се разкрещяла към следователката с думите “Ей тая работа ще ми вземете.” През цялото време кълнеше, плаши ме, че щяла да ми пусне нейните циганки да ме побъркат. Лоша жена, споделя пред 24 часа Вангелова. Ние с полицията обаче влязохме, а той внезапно взе да припада, хвана се за сърцето. Жена му Костадинка го прегърна, а той обели очите. Този номер със сърцето му е като запазена марка, разказва следователката.

На 20 февруари 1992 г. са заловени тонове спирт от Украйна. Прибираме го, а той ни заплашва с висши прокурори и с тогавашния шеф на полицията Иван Георгиев. Звъня на Георгиев и му казвам: “Какви ги говори Киро?” А той вика: “Действай, както прецениш.” И ги задържахме със сина му Иван, вече покойник. Киро обича да демонстрира близки отношения с големци, убедена е Вангелова.

Водещи новини

Още новини