Царица Костадинка: Страх ни е, няма да се върнем никога в Катуница

  • 22 декември 2011 13:38

  • 1554
  • 2
Царица Костадинка: Страх ни е, няма да се върнем никога в Катуница
©

Съпругата на Кирил Рашков-Старши, Костадинка Рашкова сподели пред медиите, че повече няма да се върнат да живеят в Катуница.

"В Катуница повече няма да се върнем, дори и съпругът ми да го пуснат от затвора. Страх ни е, постоянно ни притеснява и Веселин Христов, и бащата на прегазеното момче", разказа с половин уста т.н. циганска "царица".

Това тя каза днес малко преди Асеновградския районен съд да вземе решение да остави без уважение искането за изменение на взетата мярка за неотклонение "задържане под стража" в "домашен арест" по отношение на Кирил Рашков. Припомняме, че срещу него има повдигнати 2 обвинения за престъпления по чл. 144, ал.3 от НК , а именно затова, че на 23.09.2011 г. в с. Катуница се е заканил с убийство на Веселин Христов и Иванка Петрова и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

Костадинка Рашкова потвърди, че в момента живее на квартира в Пловдив, както и това, че Кирил Рашков няма проблеми със съкилийниците си в следствения арест на Затвора.

По отношение на лечението на подсъдимия там, Костадинка заяви, че според нея не е както в някоя специализирана болница.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1554 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
чичо

2011.12.22 | 20:03

2
Кой плаща на журналистите, за да наричат някаква миризлива циганка Царица. Другия бил цар... Що за слугинаж и наведено мислене е това?

2011.12.22 | 20:03

1
Циганска работа, твърдиш че те е страх, а след това показваш среден пръст на цялата българска нация.

Добави коментар

Водещи новини