Вижте мъжа, изнасилвал и пребивал жена с бухалка (обновена+снимки)

share

Изнасилвачът от бургаското село Черно Море Димитър Симеонов застана пред съда този следобед, съобщи 24 часа.

Всеки момент районните магистрати трябва да се произнесат дали го оставят в ареста за постоянно. Той е обвинен в изнасилване на своя съселянка, която държал насила две денонощия - от 23 до 25 септември. През това време Димитър я изнасилвал многократно, като в някои от случаите това ставало пред очите на жена му. Извратенякът е арестуван на 27 септември, а след това арестът му е удължен за още 72 часа с прокурорско постановление.

 Бруталният изнасилвач, който в продължение на две денонощия се гаврел и биел с дървена бухалка своя съселянка от бургаското село Черно море, извършил извращенията в собствения й дом. 53-годишният Димитър Симеонов нямал постоянен адрес, стана ясно на днешното заседание в съда за мярката за неотклонение на задържания. Магистрати наложиха на изнасилвача постоянен арест. Делото се гледа при закрити врати заради естеството на обвиненията. Симеонов е привлечен като обвиняем за противозаконно лишаване от свобода на лице от женски пол и изнасилване.

За времето от 23.09.2014 г. до около 16 ч. на 25.09.2014 г . той заключил А. К. в дома й, залоствайки входната врата с катинар. Изнасилил я на няколко пъти, принуждавайки я със сила с помощта на дървена бухалка. Част от изтъпленията на жестокия ром станали пред очите на съпругата му. Съдът подчерта, че и двете престъпления, в които е обвинен Димитър Симеонов са тежки, а едното от тях се отличава с особена жестокост. Магистратите заявиха, че по делото има данни, които сочат и за други извършени от Симеонов престъпления, но едва след изготвяне на необходимите експертизи и провеждане на процесуални действия, прокуратурата може да повдигне срещу него и други обвинения. Определението на съда може да бъде обжалвано и протестирано в срок от 3 дни пред Окръжен съд Бургас.

Снимка: 24 часа

Водещи новини

Още новини