Закопчаха мъж, системно пребивал жена си

  • 15 февруари 2012 15:12

  • 1468
  • 1
Закопчаха мъж, системно пребивал жена си
©

51-годишен мъж от павликенското село Росица е задържан заради оказване на съпротива на органите на реда. Той е известен на полицейските служители, тъй като често биел жена си, а тя се жалвала в местното управление.

Снощи около 21,00 часа в дома на семейството отново възникнал скандал и 48-годишната съпруга подала сигнал на телефон 112.

Пристигналите на място полицаи били посрещнати отвън от жената, която им казала, че се страхува за живота си. Униформените направили опит да влязат в жилището, но разгневеният съпруг излязъл отвън и с дърво за огрев нападнал полицаите.

Мъжът отказал да предостави документ за самоличност. При опит на служителите на реда да го задържат, той хвърлил по полицаите кюнците от горящата в момента печка на дърва, а в последствие и цялата печка.

Това е третият случай, при който полицейски служители посещават дома по сигнали на съпругата, че мъжът й я бие.

Насилникът ще остане в ареста за 24 часа. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
1468 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АННА

2014.09.30 | 11:44

1
И след 24 часа ще го пуснат? После статията ще бъде "Мъж уби жена си при битов скандал". За домашно насилие трябва да има ЗАТВОР от 5-10 год. !!! През това време жената да може да преосмисли живота си и да се оправи психически.

Добави коментар

Водещи новини