Изверг изнасилвал дъщеря си 34 г., направил й 3 деца

  • 15 септември 2011 06:35

  • 5814
  • 4
Изверг изнасилвал дъщеря си 34 г., направил й 3 деца
© Guliver / Getty Images
 
Говорителката Антие Габриелс-Горсолке не съобщи името на обвиняемия и жертвите, но те бяха огласени от в. “Билд”.

Дъщерята Ренате Б., която сега е на 46 г., родила от греховната връзка трима синове - Райнер, Рихард и Ханс-Петер (16 г.). Те се появили на бял свят с недъзи, а първите двама починали съответно на 1 и на 4 г., съобщава "Труд".

Адолф Б. посегнал за пръв път на дъщеря си, когато тя била на 12 г. Принудил я към секс с бой и смъртни заплахи. Изнасилванията били извършвани в семейната спалня и в детската стая. След като Ренате взела шофьорска книжка, Адолф я принуждавал да пътуват до близката гора. Там на усамотено място правел секс с нея на задната седалка на колата. Така били избегнати скандалите с майката, която знаела за пороците на мъжа си и заплашвала да го издаде на полицията.

Престъплението било разкрито, след като през 2009-а, когато Рихард починал, Ренате опитала да изнуди лекарска съпруга. Заплашила я, че ако не й плати, ще даде на съд съпруга й, който бил виновен за смъртта на детето. Изнудвачката била осъдена условно. Едва тогава се престрашила да разкрие жестоката си съдба и преживения ужас.

Драмата се е разигравала в баварското селце Вилмерсбах с едва 350 жители, община Герхардсхофен.

Съселяните обаче разказват пред “Зюддойче цайтунг”, че и трите деца поразително приличали на дядо си. Но той твърдял, че дъщеря му забременявала от случайни връзки.

Бащата работел в пътното строителство и се пенсионирал преждевременно. Дъщерята била безработна. Семейството има още 4 деца.

“Бащата бил крайно авторитарен. Придружавал навсякъде дъщеря си - при покупки и всеки път, когато тя напускала дома. Забранявал й всякакви социални контакти”, заяви прокурорката.

Адолф признал кръвосмешението, но твърдял, че сексът бил по взаимно съгласие. Тъй като част от престъпленията са покрити по давност, насилникът ще отговаря за деянията, които е извършил през последните 20 г. За този период са установени 497 изнасилвания.

Майката също била следствена. Установено е, че тя е знаела и се е противопоставяла на секснасилието, когато това е ставало у дома. Тези случаи също са покрити от давност и тя няма да бъде съдена.

Ако бъде признат за виновен от съд в Нюрнберг, Адолф ще лежи до 15 г. заради по-тежкото престъпление - системни брутални изнасилвания.

Германският закон предвижда едва 2 г. лишаване от свобода за кръвосмешение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5814 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
iwan

2015.04.24 | 23:39

4
Na besiloto................
Мона

2015.04.24 | 23:38

3
Не 15 ,да го сложат него да го изнасилват 34 години!
смешки

2014.01.19 | 09:52

2
Как пресметнаха, че за последните 20г. има 497 ''изнасилвания'', хахаха
ТЪПИ ЗАПАДНИ КОПЕЛЕТА!

2014.01.19 | 09:52

1
ТЪПИ ЗАПАДНИ КОПЕЛЕТА!

Добави коментар

Водещи новини