Любо Къдравия: Нямам нищо общо с разстрела на Шмид

share

"Категорично нямам нищо общо с убийството на Шмид. Готов съм да застана на детектор на лъжата. Нито имам мотив, нито съм човек, който се занимава с такива неща. Не искам да влизам в нечии войни за наркотрафик." Това заяви пред "Труд" бизнесменът Любомир Илиев, известен като Любо Къдравия.

Името му се появи в публичното пространство след разстрела на 34-годишния Красимир Гочев-Шмид в Своге във вторник. Приятел на убития заяви пред ТВ7, че чул преди седмица как Любо Къдравия готви ликвидирането на Шмид.

"Замесват ме нарочно, за да могат да ме изнудват. Преди 2 години и половина името ми бе опетнено, като ме спрягаха за подготовка на друго убийство. И делото е пред прекратяване. Вероятно се опитват да ми направят нова постановка. През живота си съм виждал Гочев само веднъж, и то преди 7 години. Нямам какво да деля с такива хора", каза Илиев.

Той беше категоричен, че никой от полицията не го е търсил.

От МВР заявиха, че продължава разследването на разстрела на Шмид. Оттам се въздържаха да съобщят дали има заподозрени за убийството, за да не се попречи на разследването.

Водещи новини

Още новини