Петното: Лъжат, че Борисов ни е дал 500 000, предложиха ми да ме пуснат от затвора (видео)

share

Аз знаех, че ще ме приберат в затвора, за да ми затворят устата. Аз съм се срещал с Бойко Борисов в дома му. Преди Нова година в Банкя. Това каза Бисер Миланов - Петното по БТВ.

С Бойко Борисов си говорихме за Николай Бареков, че той е неблагодарен. Защото Борисов му е помагал много пъти, допълни Миланов. 500 000 лв. Борисов не ми е обещавал и не ми е давал.

Според Бисер Миланов изнесените вчера данни, че Борисов е дал 500 000 лева, за да се окървавят протестите е лъжа. "Твърденията на Йордан Бонев е лъжа. Бонев дойде и ми предложи да подпиша една декларация, че Борисов ми е дал 500 000 лв, за да ме пуснат от затвора. Аз предпочетох да не лъжа хората. Той ми каза, че Борисов стоял зад ареста ми и даваше интервюта без мое знание. Друг мой съратник Марио Генчев е говорил с адвоката ми да подготвят декларацията. Борисов никога не ми е давал пари", категоричен беше Миланов.

Бойко Борисов е една интересна личност за мен. Аз също не харесвам Бареков. Абсолютно нищо не ме е карал да правя срещу Бареков, каза Миланов. Според Петното не Борисов, а Бареков му е давал пари за да си разшири структурите.

"50 000-60 000 лв. ми даде. Веднъж ми даде пари, за да не ходя на неговите протести и след това приключихме отношенията си. Давал ми е дребни пари по 10 лева. На протеста срещу Камен Ситнилски например. Той не може да ми каже къде да ходя и къде не. Последните 10 000 лв., които ми даде беше, за да ходя пред къщата на Борисов", заяви Миланов.

Един ден ми звънна, след като ме арестуваха и ми каза, че съм бил национален герой. Той си прави платени арести и затова не ни иска, защото сме му дърпали хората. Не знам Йордан Бонев в каква схема е вкаран, за да говори тези неща.

Аз се боря за свободата на България. Идеята, за която се боря е чиста и свята, а вие ме клеветите. Дайте си сметка какво вършите. Аз стискам зъби, но вие как ще издържите още не знам. Ще дойде Видовден, завърши Бисер Миланов.

Водещи новини

Още новини