Зрител към Димитър Цонев: Може да ви се случи случка

Булфото
share

Писмо със зле прикрита заплаха предаде водещият на предаването "Още от деня" по БНТ Димитър Цонев на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, който беше в студиото да коментира темата "Лясковец", както и други актуално въпроси, сред които и палежа на колата на Генка Шикерова.

В писмото към Цонев зрител пише, че много съжалява, че пише това писмо в момента, в който журналистите протестират заради Шикерова, като обаче добавя: "Но няма да се учудя, ако и на вас ви се случи случка". "Аз трябва ли да се плаша?", попита Цонев главния секретар.

Лазаров му обясни, че той трябва да даде показания дали има притеснения, дали е получавал заплахи, а разследващите да достигнат до някакъв резултат. "Не ми се е обаждал по телефона", уточни Цонев. Във въпросното писмо зрителят споделял, че изпитвал разочарование от негови интервюта в предаването и смятал, че те са пристрастни.

"Не знам дали да съм уплашен. Какво да правя и аз не знам. Това е все пак един обикновен мейл, но може ли да знае човек какво може да му се случи".

Водещи новини

Още новини