Журналистите на протест пред МВР: „Да се ядосаме днес! Утре може да е късно!” (видео+галерия)

  • 04 април 2014 10:42

  • 1920
  • 3
Журналистите на протест пред МВР: „Да се ядосаме днес! Утре може да е късно!” (видео+галерия)
©

Над 50 журналисти от различни медии се събраха на тротоара срещу Министерството на вътрешните работи на улица "Шести септември" в подкрепа на Генка Шикерова, чиято кола бе запалена за втори път в рамките на половин година.
Веднага след края на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев се появиха на мирната демонстрация и засвидетелстваха солидарност към своята колежка.


„Това, че работим в конкурентни медии, не означава, че не сме солидарни. Случващото се с Генка е ужасно“, заяви Цолова.
Демонстрацията пред МВР, чието мото е „Да се ядосаме днес! Утре може да е късно!”, има за цел да припомни на ведомството, че досега не са разкрити извършителите на нито една атака срещу репортери.

Малко след началото на демонстрацията при журналистите дойде пресаташето на МВР Тодор Пройчев и покани журналистите да излъчат няколко представители, които министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола да приеме в кабинета си. Присъстващи коментираха, че редно било министърът да излезе сред тях.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1920 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PL

2014.04.04 | 23:50

3
охраняват ги 2000 полицаи .... поне
ВРЕМЕ Е ЗА МЕТЕНЕ

2014.04.04 | 23:50

2
ДА ИЗМЕТЕМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ЙОВЧЕВ И ЛАЗАРОВ. ДА ИЗМЕТЕМ ПРОТЕЖЕТАТА.КАТО 60 ГОДИШНИЯТ СЪПРУГ НА ДАНИЕЛА БОБЕВА НАЗНАЧЕН ЗА НАЧАЛНИК ОТДЕЛ "ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ " В МВР. ДОКОГА ЩЕ СИ КРОТУВАМЕ БЪЛГАРИ ?
сумо

2014.04.04 | 22:17

1
ПРи тия вече трабва да се отива не с плакати, а,======= ,ако искаме справедливости възмездие .

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини