Издирват фаталната Деси, заради която се стреляха днес в София

share

Издирва се момичето, заради което се е разиграл скандалът, при който един мъж беше убит, а неговият нападател е в кома. Жената се казва Деси. Мартин Григоров, който застреля своя познат Георги Шопов, попаднал в любовен триъгълник с фаталната Деси. Той не можел да понесе факта, че Георги е конкурент за любовта на едно и също момиче. Именно  съперничеството  породила ревността, довела до фаталната стрелба.

„Стремим се да установим коя е дамата, във връзка с която е станал инцидентът, за да изясним отношенията между тримата и съответно обстоятелствата довели до трагедията. Досега знаем, че оръжието не е законно. За нас то е важен елемент и трябва да разберем откъде е набавено", заяви директорът на столичната полиция комисар Валери Йорданов.

По непотвърдена информация, Десислава е 16 - годишна ученичка.

Георги и Мартин не са криминално проявени. Георги е работил в автомивка в столицата. Стрелецът Мартин Григоров е учил в Технически университет, а през 2008 година е завършил Втора английска езикова гимназия "Томас Джеферсън" . Той е работил като автомонтьор. 

 

Водещи новини

Още новини