Фаталната Деси се съвзе от шока

  • 04 октомври 2011 21:22

  • 3363
  • 3
Фаталната Деси се съвзе от шока
© Булфото
Фаталната ученичка Десислава Киркова, заради която двама младежи загубиха живота си при дуел за любовта на столичния бул. “България”, вече се съвзема от шока, твърди вестник “България днес”.

Десетокласничката беше изпаднала в депресия и изолация и е приемала успокоителни заради загубата на двамата млади Ромеовци. Преди месец Мартин Григоров разстреля опонента си за сърцето на девойката Георги Шопов, а след това насочи пистолет в слепоочието си и натисна спусъка.

След като на 15 септември Деси не се появи на първия учебен ден на Националната гимназия за приложни изкуства “Свети Лука”, две седмици по-късно тя вече е в класната стая. Вчера екип на изданието е пробвал да разговаря с момичето. 16-годишната ученичка обаче категорично отказала да говори с когото и да е. Вместо нея, на тротоара изскочи директорката на училището Лили Барева.

“Не можете да разговаряте с Деси! Тя тъкмо се възстанови от шока. Майка й, която е психолог, забранява журналистите да се доближават до нея”, обясни шефката на школото. И допълва:”Момичето не е виновно за случилото се! Не разбирам защо всички са се настроили срещу нея”.

След около десетина минути излиза и близка приятелка на фаталната тийнейджърка, която била видимо разстроена. Тя заявява, че Деси няма ада излезе от сградата на гимназията и че съучениците й я скрили от журналистите.

Девойката се е върнала към своето хоби – фотографията, но е изтрила всички свои снимки от социалната мрежа “Фейсбук”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3363 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Зле

2017.12.23 | 23:31

3
Ние хубаво си гледаме нашите проблеми, но вижте какво споделя "Барак Обама" за България и българите: http://tinyurl.com/barack-obama-za-bulgaria (4-минутно интервю за БГ сайт) Надявам се нашата страна да има и по-добри дни!
sajh

2011.10.05 | 01:24

1
Не кликвайте на линка от Коментар #4 , той не води до интервю с Обама , а до изключително тъп клип , в който някакви изключително ГРОЗНИ ХИПАРИ се поклащат като хавайски проститутки
duduk

2011.12.19 | 19:03

2
Серем на нея и два пъти по толко на майка и, а следващият курец дето я ебне да е на некой спиняга.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини