Спипаха трима младежи с голямо количество наркотици в Приморско

Булфото
share

Трима младежи са задържани с наркотици при полицейска операция в Приморско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

През почивните дни на територията, обслужвана от Районно управление "Полиция" - Приморско, е проведена специализирана полицейска операция за установяване и задържането на лица, разпространяващи наркотични вещества.

В хотел "Бисер" в ММЦ - Приморско са задържани криминално проявените лица:

- Д.Н., 18-годишен от София - при извършения личен обиск са намерени и иззети две полиетиленови пликчета със зелена тревна маса - марихуана, а от обитаваната от Д.Н. хотелска стая е иззет полиетиленов плик с марихуана;
- Х.П., 18-годишен от София - при извършения личен обиск са намерени и иззети два хартиени плика с бяло прахообразно вещество - метаамфетамин, и полиетиленов плик със зелена тревна маса - марихуана;
- В.Н., 19-годишен от български произход, но с немско гражданство, настанен като индивидуален турист в хотела - при извършения личен обиск е намерен и иззет полиетиленов плик със зелена тревна маса - марихуана, и полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество - амфетамин.

Д.Н., Х.П. и В.Н. са задържани със заповеди за полицейско задържане за срок от от едно денонощие. Общото тегло на намерените наркотични вещества е в процес на установяване.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Приморско.

Водещи новини

Още новини