Голямо количество наркотици са открити в квартира във Велико Търново

  • 19 август 2011 11:51

  • 1192
  • 0
Голямо количество наркотици са открити в квартира във Велико Търново
© Булфото

Голямо количество наркотици са открити в квартира във Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Бързо производство за притежание на наркотични вещества е образувано срещу М. С. на 32 години от Велико Търново.

Около 12,20 часа вчера в междублоково пространство на ул. „Стара Планина” във Велико Търново полицейски служители са извършили проверка на М. С. При проверката е установено, че лицето държи около 10 гр. бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагира на метаамфетамин.

След проведени допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е установена квартирата на М. С., която се намира на същата улица. При извършено претърсване и изземване в жилището полицейските служители са намерили и иззели още около 70 гр. метаамфетамин, една доза хашиш, три хапчета амфетамин и една доза канабис.

Иззети са още електронна везна и найлонови пликчета. Притежателят им е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Известен е на полицията и е осъждан за отглеждане на наркотични вещества.

Последвайте канала на

1192 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини