Отнеха сините флагове на 22 гръцки плажа

  • 27 юли 2024 21:55

  • 1772
  • 1
Отнеха сините флагове на 22 гръцки плажа
© Novini.bg/ Canva

При внезапна проверка от страна на Гръцкото дружество по защита на природата бяха отнети сините флагове на 22 гръцки плажа. Оказа се, че те не спазват стандартите за отличието "син флаг".

Плажовете с отнет "син флаг" не спазват изискванията за качество на услугата, лесен достъп до морето на хора с увреждания, чистота и безопастност.

Тази година 625 гръцки плажа получиха престижната награда, което е 15% от плажовете по света, пише БНР.

Хит сред туристите от Благоевградско са еднодневните плажове в Гърция

Наградата трябва не само да се заслужи, но и да се полагат максимални усилия тя да бъде задържана за една година като се спазват всички екологични изисквания.

Оказа се обаче, че при внезапна проверка на представители на Гръцкото дружество за защитта на природада са открити нарушения в изискванията и престижната награда е отнета на 22 гръцки плажа.

Четири от тях са на Крит, три на остров Наксос и три на полуостров Халкидики. Останалите са в други части на страната.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1772 1

Коментари 1

Добави коментар
Elena90

2024.07.27 | 22:30

1
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@gmail.com

Добави коментар

Водещи новини